Ongeveer twee jaar geleden was ik op vakantie in het zuiden van Frankrijk, dicht bij de grens van Italië. Mijn camping lag wat hoger gelegen wat ik om twee reden heerlijk vond. Allereerst zorgde de hoogte voor heerlijke verkoeling in de avond. Ten tweede lag mijn camping ook dichtbij Monaco. Altijd als wij ergens naar toe gingen met de auto werden wij omsingelt met superauto’s en sportwagens. Er waren daar meer Porsches dan Volkswagens. Halverwege de vakantie kwam ik erachter dat je daar een sportwagen kan huren. Ik heb er nog steeds spijt van dat ik dat daar niet heb gedaan. Een sportwagen huren had mijn vakantie wel echt afgemaakt. Lekker met een open dak in het zuiden van Frankrijk door de bergen heen rijden. Beter wordt het leven niet. Sinds die vakantie wil ik een keer een sportwagen huren. Omdat het erop lijkt dat wij nog wel even opgesloten zitten ga ik het gewoon in Nederland doen. Ik heb ook een bedrijf gevonden waar een Lamborghini huren mogelijk is. Ja je hoorde het goed, een Lamborghini huren. Want als ik het doe, doe ik het ook goed.

 

Een sportwagen huren

Je kan ook iets subtielere sportwagens huren, maar in een Lamborghini rijden is voor mij gewoon een droom die uitkomt. Ik wist eerlijk gezegd niet dat dit kon in Nederland. Een Lamborghini huren leek mij meer iets voor in Monaco. Maar toen ik hoorde dat je in Nederland ook prima sportwagens kan huren was ik al meteen om. Waarschijnlijk ga ik een Lamborghini Gallardo huren. Uiteraard kost dit meer dan een dagje naar de Efteling. Maar dit is ook veel leuker dan een dagje naar de Efteling. De kosten van een sportwagen huren worden per uur of per dag berekend. Daarnaast moet je vaak een borgsom betalen en komen er extra kosten bij voor extra kilometers. Het enige wat ik nu nog nodig heb is een zonnige zomerdag in Nederland en dan kruip ik achter het stuur.

 

Even ontsnappen

Voor mij is rijden in een auto ontspannend, ik kan dan mijn hoofd volledig leeg maken. Ik weet zeker dat ik ook in mijn gehuurde sportauto gaat gebeuren. Deze zomer ga ik zeker weten een Lamborghini huren om een dagje helemaal te ontspannen. Een sportwagen huren als dagje weg is misschien niet voor iedereen een vorm van ontspanning. Voor mij is werkt dit net zo goed als een dag naar de sauna. En dit is ook iets wat je tijdens de lockdown kan blijven doen. Beter dan dit wordt het voor mij dus niet.