Een elektrische damesfiets kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De dames fietsen met voorwielmotor zijn erg populair. Hiermee kan je gezellig met familie of vrienden in het weekend grote afstanden fietsen. Ook zijn deze fietsen geruisloos waardoor je heerlijk van de omgeving kunt genieten. Je komt snel op de nieuwe locatie door de goede ondersteuning. Ook gaat de accu nog eens vele malen langer mee.

Middenmotor modellen van Amslod

De middenmotor modellen zijn de meeste verkochte fietsen. Iedereen kent deze fietsen omdat dit het eerste model was van de elektrische fiets. Amslod doet daar nog een stapje bovenop. Wij hebben een 43 Watt accu systeem uitgevonden waarmee je lekker lang kunt doen. Deze fietsen bieden een goede ondersteuning wanneer je tegenwind hebt of bergopwaarts gaat rijden. Over het algemeen worden ze gekocht om in het dagelijkse leven mee naar het werk te gaan. Zo kun je files en parkeerproblemen vermijden. Maar ook ben je gezond bezig met je conditie als je gaat fietsen. Er is wel enkele ondersteuning maar je fietst nog steeds zelf voor een heel deel. Lees dit en meer in de beste amslod fiets review.

Waar moet je opletten bij de aanschaf?

Tijdens de aanschaf van de fiets denk je na over hoe vaak je hem gaat gebruiken. Vervolgens is het belangrijk om te weten of je veel vlakke stukken hebt of dat je juist bergopwaarts gaat fietsen. Ook is het handig als je vooraf al weet hoeveel ondersteuning je nodig hebt. Maar je kan natuurlijk altijd een gratis proefrit aanvragen om de verschillen uit te proberen. Daarnaast wil je ook weten hoeveel kilometers je gaat maken. De voorwielmotor modellen hebben namelijk een bereik tot wel 50 km of meer. Als je deze voor het dagelijkse leven gebruikt hoef je dus geen kabel meer mee te nemen naar je werk. Maar heb je fysiek veel moeite met fietsen dan kun je beter kiezen voor de ondersteuning aan zowel het voor als achterwiel. Dit zijn de middenmotor modellen en die heb je in diverse prijsklassen.

Wat zeggen klanten over de A van Amslod?

In de reviews Amslod damesfietsen kun je lezen dat de meeste mensen tevreden zijn over onze dienstverlening. Wij vinden het belang van de consument heel belangrijk. Dit is ook de reden dat wij 2 jaar garantie aan huis bieden. Waar je ook in Nederland bent wij komen naar je toe als je een defect hebt. Daarnaast zie je dat mensen ook erg te spreken zijn over de lange accuduur. Dit valt bij veel elektrische fietsen tegen maar bij Amslod hebben wij onze eigen accusystemen samengesteld.

De beste elektrische fiets uitkiezen

Om de beste elektrische fiets te kiezen moet je eerst verschillende modellen hebben geprobeerd. Iedereen heeft een andere wens voor een elektrische fiets. Het heeft namelijk ook te maken met hoe sterk jouw beenspieren zijn en wat je conditie is. Daarom kun je bij ons gratis meerdere modellen uitproberen. Wij van Amslod snappen dat het een hoop geld is wat je gaat uitgeven. Daarom moet het in een keer goed zijn!