Tegenwoordig zijn er vele bedrijven die beschikken over een wagenpark, Zo zijn er vele autodealers te vinden die nieuwe en tweedehands auto’s verkopen, maar zijn er ook vele bedrijven en leasemaatschappijen die beschikken over een wagenpark. Er zijn vele bedrijven die hun auto’s leasen of zelf aanschaffen en deze uitlenen aan werknemers, terwijl een leasemaatschapp juist auto’s least aan particulieren en ook doet aan zakelijk leasen.

Tegenwoordig is er erg veel mogelijk op het gebied van technologie, waardoor je alles van je voertuigen in het wagenpark kunt bijhouden. Met een gps tracking auto wordt er data verzameld, waarna je toegang hebt tot de kilometerstanden, de rijstijlen die worden aangehouden en meer. We vertellen je er graag meer over!

Het toepassen van GPS-wagenpark software

Met het toepasse van GPS-wagenpark software zul je jouw inzicht verhogen in je wagenpark. Met een mobiele app is alle informatie gemakkelijk terug te lezen en zijn er gemakkelijk analyses te maken. Je krijgt een dagelijks overzicht van de activiteiten in het wagenpark, waardoor je de productiviteit zult verhogen, het onderhoud bij kunt houden en haal je hierdoor het meeste uit elke werkdag. 

Bovendien zul je met het gebruik van de GPS-wagenpark software veel meer gedaan krijgen met minder resources. Je beschikt over een duidelijk overzicht en zie je over welke resources je nu beschikt en hoe deze worden ingezet. De verborgen kosten haal je gemakkelijk boven water, waarna je meer productiviteit en efficiëntie kunt creëren!

Het besparen van kosten en tijd

Met het gebruik van een overzichtelijk softwareprogramma en de GPS tracking auto, zul je erg veel tijd besparen. Via het dashboard beschik je over een duidelijk overzicht van welke auto’s toe zijn aan een onderhoudsbeurt of de maximale kilometerstand hebben overschreden binnen bijvoorbeeld een leasecontract. De monteurs kunnen direct naar de desbetreffende voertuigen om deze te repareren of een onderhoudsbeurt uit te voeren, in tegenstelling tot dat iedere auto individueel gekeken dient te worden. Je bent er op tijd bij, waardoor je erg veel tijd en dus ook vele kosten zult besparen met je wagenpark!

Kijk eens of de software iets is voor jouw ebdrifj en het wagenpark. Je beschikt over een duidelijk oiverizcht met alle kenmerken, rijstijlen kilometerstanden en meer van je voertuigen. Je zult overal van op de hoogte zijn en is het duidelijk wanneer een auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie, waarna je hem door de meldingen ook direct kunt vervanegn. Je kunt snel handelen, voorkom je ergere schade en zul je efficiënt aan het werk gaan!