bos

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische chopper wil je natuurlijk wel een klein beetje opvallen op de weg, met Spyderwheelz is er weer een nieuw tijdperk aangebroken betreft elektrisch rijden. De e-chopper ziet er niet alleen stoer uit met brede banden en leuke kleuren, je helpt ook mee aan een schoner milieu. Je hebt de keuze uit twee flitsende modellen, op het technische gebied doen ze niet voor elkaar onder. Bij de Black Edition heb je alleen zwarte velgen en bepaalde accessoires kun je een andere kleur geven.

Zeven gave kleuren voor je chopper

Bij de Regular Edition van Spyderwheelz kun je kiezen uit maar liefst zeven stoere kleuren voor je chopper, bij de Black Edition zijn er zelfs acht kleuren. Bepaalde elementen van je chopper kun je op deze manier een mooie kleur geven. De koplampen en de spatborden zijn bijvoorbeeld twee delen die je een flitsende kleur kunt geven, in combinatie met het zwarte frame en de velgen maak je de mooiste combinaties. Beide modellen hebben een actieradius van 70 km, ruim voldoende om ook in je vrije tijd lekker te toeren.

Spyderwheelz

Voordelig opladen

Een elektrische chopper van Spyder Wheelz is zeer voordelig met opladen, de batterij is niet alleen snel vol maar het kost je ook niet meer dan een dubbeltje. Snel is de accu weer vol om op weg te gaan naar vrienden, de sportvereniging of je werk, de batterij is uitneembaar en overal eenvoudig op te laden. Natuurlijk is de elektrische chopper door het RDW gekeurd, zodat je altijd veilig de weg op kunt gaan. Dagelijks gebruik je de e chopper om naar iedere bestemming te gaan, of zomaar een rondje te rijden.