Je motor is natuurlijk een kostbaar bezit. Of ga je binnenkort een motor kopen? Dan is het erg  belangrijk om deze ook te verzekeren. Lees hier meer over het verzekeren van je motor.

Hoe kies je de beste verzekering?

Als eigenaar van een motor ben je verplicht  om een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) af te sluiten voor je motor. Deze heb je nodig als je in bezit bent van een motor of je er nu op rijdt of dat deze altijd in de schuur staat. Hiermee ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan een andere partij.  Als je ook verzekerd wilt zijn voor schade aan je eigen motor kun je kiezen voor een WA + casco verzekering. Naast een verplichte basisverzekering kun je deze ook nog uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Je hebt natuurlijk heel veel keuze en dan moet je nog een geschikte vinden. Er zijn verschillende aspecten waar je op kunt letten bij het vergelijken van de verzekering. Ten eerste de dekking: hierbij gaat het om wat er wel en niet verzekerd wordt door de motorverzekering. Daarnaast is het eigen risico ook van belang om te kijken wat het eigen risico is in geval van schade. Ook de premie kan van belang zijn: hoeveel ben je kwijt aan premies? Ook is service belangrijk: wanneer je een ongeluk hebt of pech hebt wil je natuurlijk snel hulp krijgen. Hierbij is service van groot belang.

Combimotors.nl motorverzekering

Bij combimotors.nl kun je gemakkelijk motorverzekeringen vergelijken. Ze zijn al 25 jaar specialist in motorverzekeringen. Ze kunnen alle mogelijke opties aan verzekeringen vergelijken en daarmee de beste dekking vinden voor je. Combi Motors Verzekeringen bied je complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Ze verzamelen alle mogelijke verzekeringen en het enige wat je zelf hoeft te doen is de beste optie selecteren. Zo bespaar je onnodig veel tijd.

De verzekering vergelijken

Je kunt gemakkelijk online de verzekeringen vergelijken en vervolgens een offerte maken en de verzekering afsluiten.  Het enige wat je nodig hebt om het in te vullen is je kenteken, het aantal schadevrije jaren en de dagwaarde van de motor. Zo wordt je ideale motorverzekering voor je berekend. Vervolgens worden er meer dan 140 mogelijkheden vergeleken op de premie en voorwaarden.  Al meer dan 25 jaar helpen ze motorrijders aan hun verzekering. Ook helpen ze je een eindje op weg als je niet weet waar je moet beginnen met kiezen. Je kunt gaan voor de goedkoopste verzekering maar daarbij moet je ook letten of het alles dekt wat je wilt bijvoorbeeld. Als je er niet uitkomt kan je gemakkelijk contact opnemen voor advies.